In de keuken

Recept? Check! Groenten? Check! Snijplank? Check! Al neuriënd begin aan mijn champignonrisotto. Eerst water opzetten voor de bouillon, dan groenten snijden. Ik loop ‘een beetje’ achter met de afwas, waardoor ik noodgedwongen op mijn inductieplaat van 1 m² moet koken. Geeft niks, het is alleen een beetje passen en meten. Ik heb zo’n lange, vierkante, plastic snijplank van de Ikea. Behendig leg ik hem naast het verwarmde pitje. Ik kook weer verder en even later smaakt het weer heerlijk. Als ik na het toetje de snijplank bij de afwas wil leggen, constateer ik dat deze manier van koken misschien toch niet zo geniaal was. Voortaan snijd ik mijn groenten met een verminkte en niet meer zo vierkante snijplank.

Never dull moments

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s