Uit mijn tas

[2014] Oh my lord, wat heeft híj nou weer in zijn mond?! Ik kijk Darcy (onze lieve, ietwat bijzondere kat) aan en hij kijkt uitdagend terug. Het ziet er echt belachelijk uit. Omdat ik het nog niet helemaal geloof, loop ik naar de gang om mijn spullen te controleren. Mijn tas ligt er wel héél verdacht bij. Ik weet dat ik lui ben, maar ik weet zeker dat ik mijn tas niet open en bloot midden op de gang heb gelegd. Darcy staat achter me en laat de tampon uit zijn mond vallen. Het lijkt precies op de schaakmat-scène van Harry Potter en de Steen der Wijzen, op het moment dat Harry het schaakspel heeft voltooid. “Zo, die heb ik mooi uit jouw tas gepikt” lees ik in Darcy’s gezichtsuitdrukking. En ja hoor, mijn ‘voorraadtampon’ is inderdaad uit mijn tas verdwenen. Darcy miauwt en blijft me aankijken. “Daan, ik geloof dat we een kat hebben met een tamponfetisj.” Daan pakt de tampon op en loopt er mee naar de kamer. Darcy volgt hem op een drafje. Als Daan de tampon even later weggooit, rent Darcy er als een malloot achteraan. Binnen een paar seconden komt hij aangalopperen met de Kruidvat Super tussen zijn tanden. Het tijdperk waarin we bij de supermarkt extra tampons inslaan (middelgrote, die vindt Darcy het fijnst) en het normaal vinden dat dit onze nieuwe huisaccessoires zijn, is aangebroken. Onze kat is uit de kast: hij houdt van apporteren.

Never dull moments

Advertenties

Een reactie op “Uit mijn tas

  1. Had nou maar een hond genomen? Hoewel een apporterende kat zeer, zeer exclusief is, dus hou je maar bij de tamponaanbiddende Darcy😜.
    Anekdote na anekdote, wat een geinige manier om de dagen te leven…denk dat ook ik, je ouwe oma😬grrrr, uit de kast ga komen om de hersenpan te instrueren elke dag een belevenis humorvol te bejegenen.
    Goed Lauravooorbeeld doet immers positief volgen! Nu nog wat bedenken….dag knapperd🐱, kijk wel uit voor🕷🕷❗️😝

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s