Vertel eens… heeft hij zich nou nooit vergist?

[2009] Samen met mijn moeder, mijn zus en mijn vriend lig ik op een lekkere zomerdag in het zwembad. We genieten van het lekkere weer en de verkoeling van het water. Net als mijn zus draag ik een knot, zodat mijn haar niet nat wordt. Mijn vriend zwemt verderop een paar baantjes en op een gegeven moment komt hij op me af. Denkt hij. In plaats van mijn richting op te dobberen, zwemt hij doodleuk op mijn zus af: mij verbaasd, verontwaardigd, maar vooral grinnikend de rug toekerend.

Tja, dat is hem natuurlijk duur komen te staan. “Ik had mijn lenzen niet in!” protesteert hij dan altijd. Geen excuus: hij komt er niet mee weg. Het is het lot van het vriendje van een lid van een tweeling. Dé standaardvraag kan ik nu met smaak beantwoorden, waar hij op zijn beurt dan gelukkig weer om kan grinniken.

Never dull moments

Advertenties

Een reactie op “Vertel eens… heeft hij zich nou nooit vergist?

  1. Kijk, nu is het avond en ik ben weer terug van een lange dag weggeweest en ik dacht: vanmorgen lukte het niet een reactie te schrijven, mocht niet van m’n iPad of misschien mocht het niet van de blogpolitie. En nu mag het opeens wel.
    Nu, de vriend zal ook in het zwembad zich vast nooiiiiit meer vergissen op tweelingzusterrein en o wee als hij dat wèl doet…dan stuur ik linea recta de blogpolitie naar hem, zal ‘m leren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s