Jetlag taferelen

Mijn jetlag heeft een jetlag. Het moet nu eigenlijk als half vier (’s nachts) voelen. Hier in Nederland is het namelijk half tien, zes uur eerder. Toch denk ik op de een of andere manier dat het pas half 8 is. Prima tijd dus om nog even het laatste wasje er in te gooien, bedenk ik me blij en burgerlijk.

Terwijl de laatste vakantiekleren schoon worden, ben ik lekker aan het rommelen. We hebben net het bed omgedraaid en ik ben de slaapkamer dus opnieuw aan het inrichten. Het bed ligt bezaaid met spullen. Ik creëer altijd het liefst zoveel mogelijk chaos voordat ik ga opruimen.

Op een gegeven moment komt mijn vriend de slaapkamer binnenlopen: bedtijd. Verrast kijk ik naar de klok: wów, het is al 23:00! Ik schuif alle spullen dus maar weer aan de kant, het is tijd om te gaan slapen.

Ondanks dat ik me nog fit voel, val ik natuurlijk als een blok in slaap als ik even later in bed stap. Mijn mislukte jetlag en ik raken dan ook een beetje in de war als de wekker om 00:30 gaat.

Huh?! Gaan we op excursie? Moet ik werken?

O. Oja. Was ophangen.

Het voelt ineens weer heel erg als half 1 ’s nachts.

Never dull moments 

Advertenties

2 reacties op ‘Jetlag taferelen

  1. Spreek die jetlag maar eens ernstig toe: ‘Zeg jettig lagje, krijgen we nou? Je dient consequent te blijven en zo niet dan zwaait er wat!’ (dan zwaai jij al dan niet het bed in op willekeurige tijden).
    P.S. Heb vernomen dat jetlag richting oost-west heftiger is dan west-oost. Kan ook andersom zijn…😜

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s