Nagenieten

Zucht. Coldplay was fantástisch! Het was een Adventure of a Lifetimeeen Everglow, een Sky full of stars. Wat kan Chris Martin zingen en wat speelt zijn band goed!

We staan weer in de trein terug naar huis, nog nadromend van dit geweldige concert. Je kunt precies zien wie er nog meer naar het concert zijn geweest. De polsbandjes en buttons verraden dit natuurlijk, maar ook de gelukkige blikken in de ogen vertellen me precies wie er vanavond ultiem hebben genoten.

Zo ook een echtpaar, die samen op de klapstoeltjes zit. Ze staren blij voor zich uit en lachen af en toe wat met elkaar. Bij de volgende halte komt een plekje tegenover hen vrij en ik neem plaats. Ze richt zich tot haar man:

“Kom schat, we zijn bij Amsterdam Centraal en moeten er nu écht uit hoor. Straks belanden we nog in…” ze kijkt op het bordje. “Uitgeest”. Ze kijkt er een beetje moeilijk bij, alsof het een vreemd gehucht is. Haar man mompelt: “Tja, dan zou het vanavond een beetje verkeerd aflopen.”  Ze giechelen en staan op. “Ja, laten we de trein naar Zwolle maar pakken, dan komen we veilig thuis.

Nou, in mijn eigen Uitgeest I’ll dream of para-para-paradise…

Never dull moments

 

Advertenties

Een reactie op “Nagenieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s