Hieperdepiep…!

Vandaag is het maandag, de meest verschrikkelijke dag van de week. Schijnt. Voor mij geldt dit nooit zo erg en vandaag al helemaal niet. Het is mijn verjaardag! En die van mijn lieve zus, gefeliciteerd!

Afgelopen weekend hebben we alle festiviteiten al gehad en ik denk er met veel plezier aan terug. Zaterdagochtend mocht ik meter zijn bij de doop van mijn neefje: wat was dat bijzonder! Het was een informele plechtigheid waarbij we met een kleine groep bij elkaar zaten in de kerk. Het voelde heel speciaal om samen met mijn vriend ons neefje vast te houden tijdens de doop.

’s Middags vierden mijn zus en ik onze verjaardag bij onze ouders en ’s avonds gingen we nog bij mij thuis door met de vrienden. Een vermoeiende, maar vét gezellige dag!

Wat betreft de verjaardag is het dus vandaag zo ver. Al jaren lang voel ik me niet meer echt speciaal op mijn verjaardag, maar ik vind het toch altijd leuk om er even bij stil te staan. En stiekem vind ik het ook altijd heel leuk als mijn verjaardag als houdbaarheidsdatum op een melkpak staat.

Ik ga nu mijn 25e levensjaar in: wat wil ik allemaal (niet) doen in het komende jaar? Ik maakte voor mezelf het volgende lijstje:

  • Ik wil niet meer stressen. Punt. Mijn WC hangt inmiddels vol met wijze, ‘zen’kalenderblaadjes en ik kan zeggen dat het helpt. Merk ik iets van een stressgevoel? Dan ga ik als een malle katten aaien, mijn vriend knuffelen, buiten rondjes lopen of even een dansje doen.
  • Ik wil bewuster genieten van de dingen: van mijn vrienden, mijn familie, leuke dingen, de natuur, lekker eten en af en toe gewoon even niks.
  • Dit jaar wil ik afstuderen! Mijn 1e graads lesbevoegdheid Frans halen en daarmee mijn studentenperiode afsluiten. Een baan zoeken en vinden het liefst!
  • Dit jaar gaan mijn vriend en ik serieuzer kijken naar het kopen van een huis. Wie weet?!
  • 365 nieuwe blogberichten publiceren! Ik ben benieuwd hoe mijn blog er volgend jaar bij staat.
  • En tot slot wil ik natuurlijk mega veel koekjes bakken. Herinner me er gerust aan 😉

Leuk om zo’n lijstje op te schrijven. Nog leuker dat ik hem over anderhalve maand eventueel alweer kan bijschaven, maar ik zie het positief tegemoet!

Never dull birthdays

 

Advertenties

Een reactie op “Hieperdepiep…!

  1. Van harte!!! Twentyfour and ever be kissed!(variatie op sweet seventyn and never be kissed), ook van harte met je zus! Mooi voornemenslijstje. Je mag gerust af en toe stressen hoor, want wat doe je in stresstoestand leuke dingen! Dansjes, knuffels, rondjes lopen, katten aaien…me dunkt! Fijne dag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s