Hoera een feestje!

Mijn lens valt bijna uit mijn vermoeide oog, maar ik hou vol! Ik zit op de bank bij mijn zus en ik blijf gezellig logeren. Een slaapfeestje, dat is lang geleden!

Een “Het is een verrassing wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee” is het niet: dit plan is behoorlijk impulsief. Des te leuker. Thuis heb ik mijn spulletjes bij elkaar gegraaid, flink wat onzorgvuldiger dan ik vroeger deed. “Jij hebt wel nachtcrème hè?”

Het voelt weer helemaal als vroeger. Ondanks dat dansen en twisteren er vanavond niet inzit, hebben we de patatjes maar mooi in the pocket! (23:15 bij de McDrive, mmm!)

Nu hang ik onder een dekentje op de bank. Chill. Mijn lens springt er nu echt bijna uit, maar ik hou vol! Die film moet af. Nostalgisch gevoel wel. Straks tandenpoetsen in een andere badkamer, slapen in een vreemd bed (geen gehannes met matrassen), dromen van gekke dingen en morgen wakker worden van nieuwe geluiden.

Zeer leuk om eens van omgeving te veranderen! Mijn lens heeft daar niet zo’n behoefte aan en duikt gewoon weer zijn vertrouwde lenzenbakje in.

Morgen krijg ik misschien wel een feestzakje mee… Nu gauw slapen. Trusten!

Never dull moments

Advertenties

Een reactie op “Hoera een feestje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s