Intense rit

In de metro zit een jongetje op schoot bij zijn moeder en hij tuurt ingespannen naar buiten. Ondertussen geeft hij een live verslag van de sprookjeswereld die er in zijn hoofd afspeelt. “Aaaah, kijk uit: we vliegen over water! – Okééé, gered.” Opa en oma zitten tegenover hun kleinzoon en grinniken om zijn fantasie. “WOESJJJJ”. We rijden inderdaad een beetje naar beneden.

We zijn zo’n twee haltes verwijderd van de tunnel waardoor we ondergronds zullen gaan en ik bereid me voor. Of eigenlijk zet ik me meer schrap, rekeninghoudend met het aantal decibels dat onvermijdelijk komen gaat.

En jahoor: daar komen de muren van de tunnel. “WOW, wat gebeurt er?! Het wordt donker, hou je váááááááást!!” Moeder: “zeg lieverd, je zit niet in De Vliegende Hollander…”

Die Efteling blijft me toch achtervolgen hè?!

 

Never dull moments

Advertenties

Een reactie op “Intense rit

  1. De magie van WinterWonderlandEfteling zit stevig verankerd in je. Klopt hè? Jouw overgrootvader zei altijd: Wie niets verwacht wordt ook niet teleurgesteld. M.a.w blijf Eftelinghoopvol, maar hou het voorlopig maar bij indirect genieten via zo’n fantasierijk jochie in de metro😉🚃 en wees je eigen Vliegende Hollandse✈️🛩😎, vlieg ze!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s