Het hoge woord is eruit

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om met mijn blog te gaan stoppen. Misschien hebben jullie al gemerkt dat mijn blogjes steeds korter worden. Ik voel dat mijn inspiratie een beetje opraakt en ik wil mij nu volledig op mijn nieuwe baan gaan richten. Ontzettend bedankt voor het lezen en wie weet tot ooit!

Liefs Laura

Never dull moments

Advertenties

5 reacties op ‘Het hoge woord is eruit

 1. Begrijpelijk lieverd. Opluchting voor jou nu dat ‘hoge woord’ eruit is? Het is ook bepaald niet niks om iedere dag weer iets te blogbedenken!
  Heb genoten van je blogs. Elke dag dat contactje was fijn, ik ga mezelf toestaan toch een beetje te rouwen om het bloggemis…😰 Mag wel hè?
  Wanneer je grappige dingen ervaart, kun je die altijd nog vlugvlug noteren in een schrift, zodat je jaren later nog kunt genieten van je belevingen van toen. Wordt het wellicht een uit te geven bundel!
  Au revoir, bedankt voor al je grappige blogs, succes en vooral ook plezier met je lesgeeftaken!

  Like

  1. Wat een lieve reactie! Jij ook ontzettend bedankt voor alle geweldige reacties, het voelde alsof we elke dag een gesprekje hadden! Wanneer ik weer iets leuks meemaak schrijf ik het ongetwijfeld op, dat heb ik er zeker van geleerd! Liefs en bedankt!

   Like

 2. Hoi Laura, mijn eerste reactie is meteen mijn laatste mogelijkheid om in je blog te reageren. Pas nu zie ik dat dit al gewoon met een reply op je mail kan. Schande dat het pas mijn eerste digitale reactie op je steeds weer verrassende blogs is. Heel bewonderenswaardig dat je dit toch zo lang weer iedere dag gelukt is. Zoiets kan alleen met energie en inspiratie en ik kan me voorstellen dat dat na zo’n lange tijd iets minder wordt en het is ook wel eens lekker om ook eens even níét te moeten. Volgens mij heb ik ze allemaal gelezen en er in stilte van genoten. Je mag trots zijn op je eigen originaliteit en uithoudingsvermogen. In het begin misschien verslavend maar langzamerhand verwordend tot een ‘plicht’ en dan ben je uiteindelijk uitgeïnspireerd en is het tijd voor wat anders. Het zou wel jammer zijn als al je materiaal in het digitale ‘niets’ zou verdwijnen, kan je er ook een backup van maken en die misschien eens publiceren als digitaal tijdsbeeld van deze jaren.

  In elk geval heel veel dank voor je dagelijkse digitale snoepgoed van je lange blogtijdperk!

  Kees

  Liked by 1 persoon

  1. Bedankt voor je leuke reactie! Vol lof zo voor een eerste en laatste keer 🙂 Ik zal inderdaad zorgen voor een backup! Wie weet maak ik er een bundeltje van 🙂 voor nu blijft deze site gewoon online. Misschien gaat het ooit weer kriebelen!

   Liefs!!

   Like

 3. Hoi Laura ,wat jammer dat je stopt met je blog .Ik heb er ontzettend van genoten .Kan wel begrijpen dat het niet meevalt om elke dag maar weer de tijd te vinden om iets op te schrijven .Bedankt voor alle leuke verhalen .Liefs Renate🙋🏼

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s